Openingsuren

Toonzaal Diest (+32)013 77 13 08 Rummen (+32)011 58 31 25

Gijsens

Wie een staycation heeft gehouden weet het nu wel zeker: kunnen genieten in je eigen buitenruimte is onbetaalbaar! Terras, tuin of poolhouse, onze ‘outdoor’-oplossingen zorgen de juiste, unieke sfeer en ambiance. Hier draait alles om lekker eten en goed gezelschap! Van barbecue tot vuurschaal, kachel of buitenhaard: alles om de buitenbeleving helemaal af te maken.

Ontdek onze buitenhaard of buitenkachel in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Foto van een buitenhaard

Design

Neem nu de Kamado: geen alledaagse barbecue. Door de combinatie van de ei-vorm, de regelmogelijkheden en het warmtereflecterend keramisch materiaal, kan u met zowat alle kooktechnieken aan de slag. Een buitenhaard zorgt dan weer direct voor extra sfeer met aangename warmte, zodat je langer buiten kunt zijn.

Warmte/beleving

Buiten samen rond het vuur, hout stoken en een potje koken, zalig staren in de vlammen: het haalt de oermens in ons naar boven. We voelen ons één met het leven. Van buitenmeubilair, kookgerei tot hoogwaardige accessoires van unieke eenvoud maar oogstrelend design: Gijsens biedt met de merken Jidé, OFYR en Faber de absolute top om buiten te grillen, bakken, koken, roken en stomen!

Onderhoud

Het onderhoud van de meeste buitenhaarden is beperkt, omdat ze werken op gas, met automatische ontsteking. Daardoor vraagt ook de bediening weinig aandacht en is de werking geurloos. Bij houtskool bbq’s en buitenfornuizen is natuurlijk het gebruikelijk onderhoud van toepassing.

Ecologisch

Sfeer, gezelligheid en verbondenheid: daar is het vooral om te doen is als u buiten gaat stoken en koken met hout. Bovendien een duurzaam materiaal, dat dankzij de moderne gesloten systemen geen fijnstof of CO2 meer produceert. Voor de barbecues gebruiken we bij voorkeur houtskool, maar hout kan zeker ook.

De Gijsens score

Wat is de Gijsens score?

Wat zijn volgens uw Gijsens expert de specifieke troeven van deze haard of kachel?

Design

9/10

Warmte/beleving

9/10

Onderhoud

7/10

Ecologisch

7/10

Ontdek ons outdoor assortiment in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal

Onze Outdoor topmerken

  • Logo van OUTR
  • Logo van Faber
  • Logo van Jidé
Naar al onze merken