Openingsuren

Toonzaal Diest (+32)013 77 13 08 Rummen (+32)011 58 31 25

Gijsens

Onder het motto ‘crafted to wonder’ (handgemaakt om te verwonderen) ontwikkelt Barbas Bellfires al 40 jaar gas- en houthaarden, voor onze markt is dat in Eindhoven. Een haard is bij Barbas Bellfires geen anoniem stuk staal, maar een persoonlijk interieurproduct: het hart van uw huis. Zoals zij zelf hun passie omschrijven: met liefde gemaakt, zodat u er ook van gaat houden!

Ontdek Barbas Bellfires
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Barbas bellfire logo
Inbouw gashaard van het merk Barbas

Vakmanschap

De sfeer van een kampvuur in je woonkamer. Een dansend vlammenspel bij een romantische winteravond. Voor de optimale houtbeleving is Barbas Bellfires de wereldtop. Geen lopendebandwerk, maar productie met de hand. Iedere haard is dan ook een persoonlijk meesterwerk van de gepassioneerde monteur. En dat ziet én voelt u.

Design

Als inbouwhaard of vrijstaande haard, als houthaard of gaskachel. Van Dutch Design in zijn puurste vorm – stoere en minimalistische houthaarden – tot parels van strak interieurdesign bij de gashaarden. Mét een vuurbeeld dat haast niet te onderscheiden is van een echt haardvuur. Barbas Bellfires heeft het allemaal.

Innovatie

De eigen R&D-afdeling verricht non-stop onderzoek. Zo werd de ideale verbrandingskamer ontwikkeld om hout optimaal te laten verbranden. Bij de gashaarden zijn de mogelijkheden eindeloos voor uw interieur: van de modernste hoek- of doorkijkhaard tot de oerklassieke stijlschouw.

Ecologie

Dit merk staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Door de unieke verbrandingstechnologie is er geen warmteverlies en geen schadelijk fijnstof dat met de rook mee naar buiten dwarrelt. En als u denkt: een houthaard is niet zo efficiënt of milieuvriendelijk? Dat is door de nieuwste innovaties voltooid verleden tijd.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Beeld van een Barbas kachel
Beeld van een Barbas kachel
Beeld van een Barbas kachel
Bellfire kachel
Bellfire kachel

Download de Barbass Bellfires brochure