Openingsuren

Toonzaal Diest (+32)013 77 13 08 Rummen (+32)011 58 31 25

Gijsens

De kachels van Cadel zijn designvolle kwaliteitsproducten, betrouwbaar en bieden heel wat waar voor uw geld. Oerdegelijke pelletkachels met een sober uiterlijk, maar een ingenieuze werking en makkelijke bediening. Plus, het is groene energie: vriendelijk voor het milieu én uw portemonnee.

Ontdek Cadel
in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Cadel logo
Pelletkachel van Cadel

Vakmanschap

Een Cadel is vervaardigd uit de beste grondstoffen en materialen als hoogwaardig gietijzer en roestvrij staal (bestand tegen hoge temperaturen) en de zuiverste messing. Daarnaast werd de functie Comfort Mode ontwikkeld: op het laagste vermogen schakelen de ventilatoren automatisch uit, met een fluisterstille werking als gevolg.

Design

De Cadel pelletkachels zien eruit zoals ze zijn in werking en bediening: ingenieus in hun eenvoud. Sober en elegant, stijlvol en toch robuust; Het samengaan van gietijzer en staal domineert discreet, met als afwerking met een traditionele kristalglazuurlaag die het geheel een charmante karaktertoets geeft.

Innovatie

Dankzij de gesloten verbranding haalt de Cadel de zuurstof niet uit de ruimte zelf, maar van buitenaf. Zo blijft de zuurstof in de ruimte gezond en de luchtkwaliteit aangenaam. De kachel is bovendien heel efficiënt te bedienen dankzij de intuïtieve afstandsbediening. Eveneens geschikt voor lage energie- en passiefwoningen.

Ecologie

Pellets zijn een 100% natuurlijke brandstof, aan de productie komen geen chemische behandelingen te pas. De nieuwste modellen van Cadel zijn uitgerust met het A+ label, wat borg staat voor een uiterst efficiënt energieverbruik. Een Cadel voldoet nu al aan de strengste Europese norm van 2022.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Beeld van een pelletkachel uit het assortiment van Cadel
Beeld van een pelletkachel uit het assortiment van Cadel
Beeld van een pelletkachel uit het assortiment van Cadel

Download de Cadel brochure