Openingsuren

Toonzaal Diest (+32)013 77 13 08 Rummen (+32)011 58 31 25

Gijsens

Dimplex , vroeger onder de naam van Faber bekend,is wereldwijd de grootste fabrikant van elektrische haarden en kachels en staat voor design, kwaliteit en degelijkheid. Met een groot assortiment variërend in stijl en brandertechniek, voor moderne en klassieke interieurs.
 

Ontdek Dimplex in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Dimplex logo
Sfeerbeeld van een woonkamer met een Dimplex elektrische haard

Vakmanschap

Wat ook uw stijl of smaak, er is altijd een Dimplex die past bij uw wens en budget. Dimplex haarden geven een levensechte 3-D illusie van rook en vuur. Met een Dimplex haalt u dus niet alleen warmte, maar ook een opvallende sfeermaker in huis. Ontdek de gepatenteerde revolutionaire Dimplex vuursystemen!

Design

De Dimplex sfeerhaarden zijn stuk voor stuk sterke staaltjes van design. Naar keuze gaan ze discreet op in uw interieur of vormen ze de prominente blikvanger. Dat is mogelijk dankzij de flexibiliteit naar plaatsing en vermogen. Het tijdloze design maakt de haarden moeiteloos te integreren in elke interieurstijl.

Innovatie

Dimplex heeft een 3-D technologie met rookeffect ontwikkeld die komaf maakt met ‘platte’ vuurbeelden. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch! Ingebouwd, vrijstaand, hangend of zelfs plug-and-play. Grote of kleine ruimte, veel of weinig warmtevraag: hoe en waar u wil, met één druk op de knop. Via een applicatie op je smartphone kan u de haard vanop elke locatie bedienen.

Ecologie

Voor een elektrische haard is er geen schoorsteen nodig en dus ook geen uitstoot van roet, CO2, fijnstof. Dimplex sfeervuren zijn dan ook vriendelijk voor het milieu, en niet te vergeten erg veilig. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het scherm wordt niet warm. Indien u gebruikt men van groene elektriciteit een duurzame topper!

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Elektrische haard Dimplex
Ingebouwde elektrische haard
Elektrische haard Dimplex
Elektrische haard

Download de Dimplex brochure