Openingsuren

Toonzaal Diest (+32)013 77 13 08 Rummen (+32)011 58 31 25

Gijsens

Voor het mooiste voor en de warmste warmte. Faber is on fire since 1844!  Met de combinatie van vakmanschap, design, passie en innovatieve technieken. Gashaard, elektrische haard of zelfs buitenhaard, een Faber wordt speciaal voor u samengesteld, afgesteld en gecontroleerd.

Ontdek Faber in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Sfeerbeeld van een woonkamer met Faber haard

Vakmanschap

Faber, vuurmakers van nature, ontwikkelde over generaties heen vele uitvindingen en patenten die in de internationale markt nu de standaard zijn. Toonaangevend in gashaarden en haarden van de toekomst, zoals (bio-)propaan en elektrische haarden met waternevel en LED-verlichting voor een verbluffende vuurimitatie.

Design

Een Faber brengt sfeer en warmte in huis. Hij moet dan ook de perfecte aanvulling zijn voor uw thuis. Zo kan u de inbouwmodellen van de MatriX-serie helemaal naar eigen smaak samenstellen. Kortom, altijd een haard die perfect in uw interieur tot zijn recht komt, klassiek, tijdloos of strak-modern.

Ecologie

De gas- en elektrische haarden van Faber zijn zodanig geoptimaliseerd dat ze zeer weinig beslag leggen op onze natuurlijke hulpbronnen. Bij de elektrische haarden is de uitstoot zelfs nihil. Dus uiterst toekomstgericht, want onze woningen zullen door het klimaat en de betere isolatie steeds minder verwarming nodig hebben.

Innovatie

De brander bepaalt, samen met de houtset, het ’karakter’ van het vuur: breed verdeeld in de haard of verticaal dynamisch? Aan u de keuze, want elke Faber is maatwerk! De Log Burner 2.0 biedt een vol, mooi vlammenspel waar u uren in kan wegdromen, ook bij een lage stand.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Faber haard in woonkamer
Faber haard in woonkamer
Faber haard in woonkamer

Download de Faber brochure