Openingsuren

Toonzaal Diest (+32)013 77 13 08 Rummen (+32)011 58 31 25

Gijsens

Gijsen, dat is meer dan 45 jaar ervaring en maatwerk op het gebied van natuurstenen stijlschouwen, allemaal in eigen atelier kan vervaardigd. De combinatie van vakmanschap en een modern machinepark staat borg voor een topkwaliteitsproduct en een waaier van natuursteenkeuzes.  

Ontdek Gijsen sierschouwen in onze toonzaal

Bezoek onze toonzaal
Gijsen Stijlschouwen logo

Vakmanschap

Aan de hand van tekeningen, foto’s of schetsen van architecten, dealers of u zelf kan elk model kan naar wens vervaardigd worden. Ook kopieën van ‘antieke’ schouwen of restauratie behoort tot de expertise. Gijsen adviseert u graag van a tot z in de brede keuze van natuursteen voor uw interieur.

Design

Een sierschouw moet een ruimte inkleden met een prachtige decoratieve blikvanger. Van kaderschouwen, klassieke schouwen, tot kasteel- en plateauschouwen en inbouwkasten. Altijd op maat van de haard realiseert u een landelijke, klassieke, moderne of avant-garde sfeer.

Ecologie

Een Gijsen stijlschouw als decoratief element heeft uiteraard geen uitstoot of milieu-impact. Het product op zich is echter onuitputtelijke natuursteen, die via een duurzaam ontginnings- en productieproces tot designobject wordt ontwikkeld.

Innovatie

Gijsen beschikt over een hoogtechnologisch productieapparaat en gepassioneerde medewerkers die zijn opgeleid in deze niche. Met behulp van speciale programma’s en geavanceerde machines wordt elk ontwerp tot op de millimeter nauwkeurig getekend en gerealiseerd.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Download de Gijsen brochure