Openingsuren

Toonzaal Diest (+32)013 77 13 08 Rummen (+32)011 58 31 25

Gijsens

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Nordica Extraflame extreem betrouwbare en duurzame kachels uit staal en gietijzer die uw volledige woning verwarmen. Ontdek het ware Italiaans design en vakmanschap in deze fraaie pelletkachels.

Ontdek Nordica Extraflame in onze toonzaal

Kom langs in onze toonzaal en ontdek het volledig assortiment.

Bezoek onze toonzaal

Vakmanschap

La Nordica Extraflame Group stond als pionier mee aan de wieg de hedendaagse pelletkachel. Een typische pelletkachel van het merk wordt gekenmerkt door een bijzonder robuuste look, heeft een geringe diepte en is vrijwel vlak tegen de wand te plaatsen.

Design

Modern, klassiek en alles daar tussenin: reken op een uitgebreid gamma. Naar bedrijfsfilosofie zijn de pelletkachels zeer stevig gebouwd, maar u herkent ook onmiskenbaar de hand van de Italiaanse designmeesters: elegant, speels en zelfs een tikje frivool zo u wenst.

Ecologie

Modern, klassiek en alles daar tussenin: reken op een uitgebreid gamma. Naar bedrijfsfilosoefie zijn de pelletkachels zeer stevig gebouwd, maar u herkent ook onmiskenbaar de hand van de Italiaanse designmeesters: elegant, speels en zelfs een tikje frivool zo u wenst.

Innovatie

Extraflame pelletkachels zijn met hun hoge rendement bij de zuinigste van de markt. En dat zeggen ze niet zomaar zelf. Een model van het Italiaanse topmerk werd door Test Aankoop zelfs beschreven als “beste prijs/kwaliteit” aankoop.

Enkele voorbeelden uit hun indrukwekkend assortiment

Download de Nordica Extraflame brochure